Logo Deventer
Ontwerp ‘Geconsolideerd exploitatieplan De Vijfde Hoek, derde herziening’ (voorheen Spijkvoorderenk), Deventer

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 5 september 2013 tot en met 16 oktober 2013 bij:

  • Publiekszaken (Leeuwenbrug 81),

  • de gemeentelijke informatiebalie in de Openbare Bibliotheek (Brink 70),

  • in de Wijkbibliotheek Colmschate (Flora 259),

het ontwerp “Geconsolideerd exploitatieplan De Vijfde Hoek, derde herziening” ter inzage ligt. Ook op de website www.deventer.nl/bestemmingsplannen onder het kopje bestemmingsplannen in procedure kunt u de stukken raadplegen.

De gemeente voert deze herziening door vanwege de wettelijke verplichting op grond van artikel 6.15 Wro om het exploitatieplan ten minste één keer per jaar te herzien. Het betreft een herziening op zowel structurele onderdelen als niet structurele onderdelen van het exploitatieplan. Aanpassingen hebben plaatsgevonden bij de kadastrale eigenaren, de tijdvakken van de fasering, de koppelingsregels, de onderzoeken, de looptijd van het exploitatieplan, de inbrengwaarden en uitgifteopbrengsten, de plankosten en een aantal bijlagen.

Daarnaast is het exploitatieplan geactualiseerd naar 2013. Omdat het exploitatieplan ook op structurele onderdelen wordt gewijzigd wordt de voorgeschreven openbare voorbereidingsprocedure van Afdeling 3.4 Awb gevolgd. De toelichting is integraal aangepast en de voorschriften zijn partieel herzien.

Herziening van het exploitatieplan kan leiden tot een hogere of lagere exploitatiebijdrage, met uitzondering van die percelen waarvoor dan al een rechtsgeldige omgevingsvergunning bouwen is verstrekt.

Reageren:

Uitsluitend belanghebbenden kunnen tot en met 16 oktober 2013 reageren door een zienswijze in te dienen.

  • Stuur uw schriftelijke zienswijze aan

    de Gemeenteraad

    T.a.v. team ORB

    Postbus 5000 7400 GC Deventer

    o.v.v. zienswijze ontwerp exploitatieplan De Vijfde Hoek

  • Dien uw zienswijze digitaal in via www.deventer.nl/bezwaar

  • Maak uw zienswijze telefonisch kenbaar bij mevr. M.A. Struijk telefoon 14 0570.

Het is niet mogelijk om uw zienswijze per e-mail in te dienen.

Naar boven