Logo Amsterdam
Weigering omgevingsvergunning veranderen gebouw en terrein 1e fase, Prins Hendrikkade / Piet Heinkade / Simon Carmiggelstraat 2, Amsterdam

Kennisgeving weigering omgevingsvergunning

Locatie: Prins Hendrikkade / Piet Heinkade / Simon Carmiggelstraat 2

Kenmerk: OLO 755709

Onderwerp: veranderen gebouw en terrein (1e fase)

Namens Burgemeester en Wethouders van Amsterdam (B&W) maakt de directeur van de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied het volgende bekend:

Op 23 augustus 2013 is, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, ten derde, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), onder OLO-nummer 755709, een omgevingsvergunning geweigerd voor het plaatsen van diverse tijdelijke reclame-uitingen op de aanrij route vanaf de Prins Hendrikkade en Piet Heinkade richting de Simon Carmiggelstraat 2 voor een periode tot 1 juli 2015.

De omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken met ingang van donderdag 5 september 2013, gedurende zes weken ter inzage bij:

Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

Locatie Amsterdam

Herikerbergweg 290

1101 CT AMSTERDAM

T 020-2543600

De ontwerp weigering omgevingsvergunning heeft, met de bijbehorende stukken, vanaf donderdag 4 juli 2013 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Gedurende deze periode zijn geen zienswijzen naar voren gebracht.

Beroep

Tegen de omgevingsvergunning kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Amsterdam, sector bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Beroep is alleen mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit, of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan.

Deze kennisgeving is digitaal beschikbaar op http://www.amsterdam.nl/actueel/bekendmakingen . De omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken is digitaal beschikbaar op http://www.bestemmingsplannen.amsterdam.nl/.

Naar boven