Logo Ooststellingwerf
Ontwerpbestemmingsplan ‘Locatie Schansdijk 15 te Waskemeer’, Ooststellingwerf

Met ingang van 29 augustus 2013 ligt in het gemeentehuis, ’t Oost 11 te Oosterwolde, voor een periode van zes weken ter inzage het ontwerpbestemmingsplan “Locatie Schansdijk 15 te Waskemeer” met bijbehorend ontwerpraadsbesluit. Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpraadsbesluit zijn ook digitaal te raadplegen via www.ooststellingwerf.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl .

Informatie over het plan

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk om ten behoeve van het tuincentrum op het perceel Schansdijk 15 te Waskemeer nieuwe bebouwing op te richten in de vorm van een kas met een oppervlakte van circa 460 m2. Deze kas is bedoeld voor het uitstallen en kweken van planten.

Inzagetermijn

Gedurende de termijn van terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan kan een ieder naar keuze een mondelinge of schriftelijke zienswijze naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad van Ooststellingwerf, Postbus 28, 8430 AA Oosterwolde. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer P. Doeven van de afdeling Ruimte via (0516) 566 320 of p.doeven@ooststellingwerf.nl

Bij hem kunt u ook terecht voor meer informatie over het plan.

Naar boven