Logo Rucphen
Vastgesteld wijzigingsplan Bredasebaan ong. tussen nr 62 en 68, Rucphen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rucphen maken bekend dat het wijzigingsplan “Bestemmingsplan Buitengebied Rucphen 2012, wijzigingsplan Bredasebaan ongenummerd tussen 62 en 68” is vastgesteld, dd 11 juli 2013.

Doel van het wijzigingsplan is de realisatie van één Ruimte voor Ruimte woning op de onderhavige locatie.

Ter inzage legging

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken liggen met ingang van 29 augustus 2013 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage bij het dienstverleningscentrum De Binnentuin 1 te Rucphen. Het plan kan vanaf voornoemde datum ook worden geraadpleegd via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl .

Mogelijkheid beroep

Gedurende de termijn van ter inzage bestaat de mogelijkheid beroep in te stellen bij: de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Deze mogelijkheid staat alleen open voor belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen tegen het wijzigingsplan hebben ingediend, dan wel kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest. Wanneer u een beroepschrift heeft ingediend kunt u tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven