Logo Leiderdorp
Ontwerpbestemmingsplan Zuid-West ter inzage, Leiderdorp

Burgemeester en wethouders van Leiderdorp maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat van 29 augustus tot en met 9 oktober 2013 het ontwerpbestemmingsplan Zuid-West ter inzage ligt.

Plangebied

Het plangebied betreft (een gedeelte van) de wijken Zijlkwartier, Ouderzorg, Burgen en de Steinen en wordt begrensd door de Oude Rijn in het westen, in het noorden en oosten door de Zijloordkade, Van der Marckstraat, Van Poelgeestlaan (inclusief de scholenlocatie Vronkenlaan 2a), Laan van Ouderzorg,en de Van Diepeningenlaan (met uitzondering van de Horsten) en in het zuiden de doorgaande weg de Persant Snoepweg.

Ontwikkelingen

Het bestemmingsplan is erop gericht om de bestaande situatie vast te leggen. Ontwikkelingen die zich de afgelopen jaren in het plangebied hebben voorgedaan en welke met een afzonderlijke planologische procedure mogelijk zijn gemaakt, zijn in het plan opgenomen.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Zuid-West wordt gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl (planID: NL.IMRO.0547.BPzuidwest-ON01 ). Tevens is een pdf-versie te vinden op de gemeentelijke website http://ro-online.leiderdorp.org/productie/NL.IMRO.0547.BPzuidwest-ON01 . Het ontwerpbestemmingsplan kan ook tijdens openingstijden (op werkdagen van 8:30 uur tot 12:30 uur) worden ingezien in het gemeentehuis, Willem-Alexanderlaan 1.

Zienswijzen

Iedereen kan reageren op het ontwerpbestemmingsplan binnen de termijn van tervisielegging. De zienswijze kan schriftelijk, digitaal of mondeling en is gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Leiderdorp.

  • Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gestuurd naar postbus 35, 2350 AA Leiderdorp, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Zuid-West’.

  • Digitale zienswijzen kunnen worden gemaild naar info@leiderdorp.nl, met als onderwerp ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Zuid-West’.

  • Mondelinge zienswijzen kunnen (op afspraak) naar voren worden gebracht in het gemeentehuis. U kunt hiervoor contact opnemen met Roland de Groot, bereikbaar op het telefoonnummer (071) 54 58 523 of via rdegroot@leiderdorp.nl

Informatie

Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met Roland de Groot, beleidsmedewerker Ruimte, tel. (071) 54 58 523 of via e-mailadres: rdegroot@leiderdorp.nl

Naar boven