Logo Noordenveld
Omgevingsvergunning Kaatsweg 16 te Roderesch, Noordenveld

23 augustus 2013

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht op 23 augustus 2013 hebben besloten vergunning te verlenen voor:

Bouwen

het oprichten van een woning

afwijken van de welstandsnota

Afwijkend gebruik bestemmingsplan

het plaatsen van de woning buiten het bestaande woonerf

het afwijken van de dakhelling

Uitrit

het aanbrengen van een uitrit

Tevens maken zij bekend dat de Raad van de gemeente Noordenveld de aanvraag in zijn vergadering van 29 mei 2013 laat vallen onder de categorieën van gevallen waarvoor geen Verklaring van geen bedenkingen (Vvgb) is vereist.

Het besluit is op 23 augustus 2013 door middel van toezending aan de aanvrager bekendgemaakt. Het ligt met bijbehorende stukken ingaande 5 september 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Roden. Tevens zijn de stukken langs elektronische weg te raadplegen op de gemeentelijke website www.gemeentenoordenveld.nl.

Het besluit wordt gepubliceerd in het Roder Journaal, de Staatscourant en op de site www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het besluit kan ingaande 6 september 2013 gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland, Locatie Assen, Postbus 200, 9400 AE Assen.

Beroep kan worden ingesteld door:

  • a. de belanghebbende die omtrent het ontwerp tijdig een zienswijze bij het college heeft ingediend;

  • b. een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij omtrent het ontwerp geen zienswijze bij het college heeft ingediend.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst niet de werking van het besluit. Indien onverwijlde spoed dat vereist, kan tijdens de beroepstermijn, gelijktijdig met het instellen van beroep, een verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan bij de Rechtbank. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist. De indiener van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven