Logo Eindhoven
Ontwerpbestemmingsplan Puttense Dreef oost, Eindhoven

Burgemeester en wethouders van Eindhoven maken bekend dat vanaf 31 januari 2013 het ontwerp van het bestemmingsplan Puttense Dreef oost ter inzage ligt.

Doel van het bestemmingsplan is om de verouderde regeling te vervangen door één actueel juridisch planologisch kader.

Het woongebied Putten ligt in het zuidoosten van Eindhoven, in het stadsdeel Stratum. Het plangebied wordt aan de noordwestzijde begrensd door de Puttensedreef. Aan de noordoostzijde ligt de Rielsedijk. Aan de zuidoostzijde grenst het plangebied aan de agrarische gronden, behorende bij het gehucht Riel. In het zuiden sluit het gebied aan op de bebouwing in Gijzenrooi, maar is daarvan gescheiden door een openbare groenzone waarin twee vijvers zijn aangelegd.

Inzage

Het ontwerp van het bestemmingsplan Puttense Dreef oost ligt met ingang van donderdag 31 januari 2013 tot en met woensdag 13 maart 2013 ter inzage. U kunt het plan inzien bij het Inwonersplein in het Stadskantoor, Stadhuisplein 10, Eindhoven (openingstijden: zie colofon).

Daarnaast kunt u het ontwerp van het bestemmingsplan bekijken via:

De bronbestanden kunt u vinden via:

www.eindhoven.nl/ruimtelijkeplannen/plannen/NL.IMRO.0772.80193-/NL.IMRO.0772.80193-0201/

Zienswijze

Tijdens de genoemde termijn is het voor iedereen mogelijk om een zienswijze in te dienen. Dit kan schriftelijk of mondeling.

Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar:

De gemeenteraad van Eindhoven

t.a.v. het hoofd van de sector Openbare Ruimte, Verkeer & Milieu

postbus 90150

5600 RB Eindhoven

Wilt u liever mondeling een zienswijze indienen dan dient u vóór 6 maart 2013 een afspraak te maken met mw. B. van der Padt, telefoonnummer (040) 238 61 24.

Naar boven