Logo Rhenen
Ontwerpomgevingsvergunning, ontwerpverklaring van geen bedenkingen en ontwerpbesluit hogere waarden Rijksstraatweg 103–105, Elst (U), Rhenen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van 11 woningen op de percelen Rijksstraatweg 103-105 in Elst (Utr.).

Burgemeester en wethouders maken voorts bekend dat zij het voornemen hebben om ten behoeve van de nieuwbouw van deze 11 woningen op grond van artikel 110a van de Wet geluidhinder hogere waarden vast te stellen ten gevolge van de geluidsbelasting vanwege wegverkeerlawaai.

Inzien

De ontwerpomgevingsvergunning, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en het ontwerpbesluit hogere waarden met bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 29 augustus 2013 tot en met woensdag 10 oktober 2013 voor eenieder ter inzage aan de balie van het team Vergunningen in het gemeentehuis van Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen. Deze balie is geopend op dinsdag en donderdag van 9.00u tot 12.00u en op de overige dagen alleen op afspraak.

De stukken zijn tevens digitaal te raadplegen via de website www.rhenen.nl (> Actueel > Ter inzage). Daarnaast is de ontwerpomgevingsvergunning digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder identificatienummer: NL.IMRO.0340.OVRijksstraatwg103-on01 .

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn van ter inzage legging (29 augustus 2013 tot en met 10 oktober 2013) kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze over de ontwerpomgevingsvergunning en/of de ontwerpverklaring van geen bedenkingen naar voren brengen en kan een belanghebbende wat betreft het ontwerpbesluit hogere waarden schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen over de ontwerpomgevingsvergunning en/of het ontwerpbesluit hogere waarden kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen, Postbus 201, 3910 AE te Rhenen. Schriftelijke zienswijzen over de ontwerpverklaring van geen bedenkingen kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad, gemeente Rhenen, postbus 201, 3910 AE te Rhenen. Bij het indienen van een zienswijze dient aangegeven te worden tegen welk ontwerpbesluit de zienswijze gericht is.

Een mondelinge zienswijze kan kenbaar worden gemaakt bij het cluster Ruimtelijke Ordening. U wordt verzocht hiervoor een afspraak te maken met Marion Wiggers-Hesselink van het team Economie&Ruimte via telefoonnummer 0317 681 745.

Kopieën

Afschriften van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges algemeen verkrijgbaar.

Naar boven