Logo Woerden
Wijzigingsplan Dwarsweg 3, Woerden

Bekendmaking toepassen Coördinatieregeling ontwerp ‘Landelijk gebied Woerden, Kamerik, Zegveld wijzigingsplan Dwarsweg 3’ en ontwerpomgevingsvergunning Dwarsweg 3, Zegveld

Burgemeester en wethouders van Woerden maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a en 3.32 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 29 augustus 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage komt te liggen:

  • het wijzigingsplan “Landelijk gebied Woerden, Kamerik, Zegveld wijzigingsplan Dwarsweg 3”,

  • de hieraan gerelateerde ontwerpomgevingsvergunning voor het realiseren van een nieuwe geitenstal op het adres Dwarsweg 3 in Zegveld.

Plangebied en doel

Het plangebied gesitueerd op en grenzend aan het perceel Dwarsweg 3 in Zegveld. Het plan biedt ruimte voor het realiseren van een geitenstal achter de bestaande bedrijfswoning op het perceel Dwarsweg 3. Op de plankaart wordt binnen het bestaande agrarisch bouwvlak de aanduiding “intensieve veehouderij” toegevoegd. Het bestaande bouwvlak wordt vergroot met circa 336 m² ten bate van een doelmatige bedrijfsvoering.

Coördinatie

Artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening en de Coördinatieverordening maken het mogelijk dat diverse procedures gezamenlijk worden doorlopen. De voorbereiding en bekendmaking van verschillende besluiten wordt tegelijk behandeld. Naast het wijzigingsplan wordt ook de aanvraag om omgevingsvergunning gecoördineerd behandeld.

Inzien

Het ontwerp wijzigingsplan (bestaande uit een toelichting, regels en een verbeelding/plankaart), en de ontwerpomgevingsvergunning, liggen met ingang van 29 augustus tot en met 9 oktober 2013 ter inzage in de Koepel in het gemeentehuis, Blekerijlaan 14 te Woerden.

Het ontwerp wijzigingsplan is ook samen met de ontwerpomgevingsvergunning te raadplegen via de website van de gemeente http://www.woerden.nl/bestemmingsplannen-voorbereiding.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze indienen bij het College van burgemeester en wethouder van Woerden, p.a. Afdeling Ruimte, Postbus 45, 3440 AA Woerden. Onder vermelding van: ’wijzigingsplan Dwarsweg 3’ verzoeken wij u in uw brief per onderdeel duidelijk te vermelden of uw zienswijze betrekking heeft op het ontwerpwijzigingsplan of op de ontwerpomgevingsvergunning. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (op nummer 14.0348, informeren naar heer Alex Lacroix) een afspraak maken tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van ter inzage legging. U kunt geen zienswijzen indienen via e-mail.

Naar boven