Logo Bladel
Ontwerpbestemmingsplan Kerkeneind-Wagenbroeken Casteren, Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) van 27 augustus tot en met 7 oktober 2013 het ontwerpbestemmingsplan Kerkeneind-Wagenbroeken Casteren ter inzage ligt bij de Centrale Balie in het gemeentehuis. Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de ontwikkeling van een vijftigtal woningen aan de zuidzijde van Casteren. Hiervoor zijn een timmerfabriek en een agrarisch bedrijf gesaneerd.

Samen met het ontwerpbestemmingsplan ligt ook het ontwerpexploitatieplan ter inzage. Het ontwerpexploitatieplan biedt de grondslag voor publiekrechtelijk kostenverhaal en bevat de noodzakelijke locatie-eisen.

Als u meer wilt weten over het ontwerpbestemmingsplan of ontwerpexploitatieplan, dan kunt u terecht bij de Centrale Balie in het gemeentehuis van Bladel, op maandag van 09.00 tot 19.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. U kunt de plannen ook inzien via internet op www.bladel.nl/bestemmingsplannen of www.ruimtelijkeplannen.nl . Het ontwerpbestemmingsplan kent het identificatienummer NL.IMRO.1728.BPCKerkeneind-ONTW , het ontwerpexploitatieplan het identificatienummer NL.IMRO.1728.BPCKerkeneind-ONEX .

Op dinsdag 24 september 2013 wordt van 16.00 tot 19.00 uur een inloopmiddag/-avond georganiseerd in gemeenschapshuis Den Aord, Kerkstraat 33 Casteren. Iedereen die meer over het ontwerpbestemmingsplan of het ontwerp exploitatieplan wil weten is hierbij van harte welkom. Tijdens de inloopmiddag/-avond is een aantal planbetrokkenen aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Iedereen kan van 27 augustus tot en met 7 oktober 2013 schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan of ontwerp exploitatieplan kenbaar maken. Uw schriftelijke reactie moet u sturen naar de gemeenteraad van de gemeente Bladel (Postbus 11, 5530 AA Bladel). Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of meer informatie over dit ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met de Centrale Balie of met André van der Heijden van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497 – 361 636).

Bladel, augustus 2013

Naar boven