Logo Slochteren
Vastgesteld Bestemmingsplan Meerstad-Midden, uitwerkingsplan Meeroevers II/b, vlek 14, Slochteren

In het gebied Meerstad is vlek 14 van het deelplan Meeroevers II/b ontwikkeld. Vlek 14 ligt tussen de Hoofdweg en de kwelvaart, ten noorden van de Woldmeerweg. Het plan omvat onder meer woningbouw aan een weg aan de zuidkant van de kwelvaart, en aan twee doodlopende zijweggetjes richting Hoofdweg.

Het uitwerkingsplan heet “Bestemmingsplan Meerstad-Midden, uitwerkingsplan Meeroevers II/b, vlek 14”. Het ontwerp van het plan heeft eind vorig jaar ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ingediend. Nu is het plan vastgesteld, zonder wijzigingen.

Het plan ligt ter inzage van donderdag 31 januari tot en met vrijdag 14 maart 2013. U kunt het plan tijdens openingsuren inzien:

  • in het publiekscentrum van het gemeentehuis te Slochteren;

  • bij Bureau Meerstad, Hoofdweg 143 a in Harkstede.

    Ook is het plan te raadplegen via

  • www.slochteren.nl onder Wonen > Ruimtelijke Ordening > Ruimtelijke plannen.

Tegen het plan kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet overeenkomstig de Wet ruimtelijke ordening en de Algemene wet bestuursrecht hun zienswijze naar voren hebben gebracht. Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Het beroep kan gedurende bovengenoemde termijn worden ingesteld bij:

Raad van State

Afdeling bestuursrechtspraak

Postbus 20019

2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het plan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Het beroep heeft geen schorsende werking. Als tijdens de beroepstermijn een voorlopige voorziening wordt gevraagd bij de Raad van State wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Crisis en herstelwet

Op het besluit is Afdeling 2 van de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dat betekent onder meer dat geen beroep kan worden ingesteld door een niet tot de centrale overheid behorende rechtspersoon die krachtens publiekrecht is ingesteld of een niet tot de centrale overheid behorend bestuursorgaan.

Het beroepschrift moet bij indiening in ieder geval bevatten:

  • naam en adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • de gronden van het beroep.

Naar boven