Logo Bloemendaal
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Bloemendaalseweg 158 te Overveen, Bloemendaal

Burgemeester en wethouders van Bloemendaal maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de onderstaande aanvraag een omgevingsvergunning op grond van artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a onder 3° van de Wabo te verlenen:

Overveen

Bloemendaalseweg 158 te Overveen – veranderen en vergroten gemeentehuis (bouwen, handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening, handelen met gevolgen beschermde planten en diersoorten, melding brandveilig gebruik en werk of werkzaamheden uitvoeren).

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 23 augustus tot en met 3 oktober 2013 op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de afdeling Bouwen en Wonen, Brouwerskolkweg 2, Overveen.

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen dit ontwerpbesluit. Deze zienswijze moet uw naam en adres bevatten en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 201, 2050 AE Overveen of via gemeente@bloemendaal.nl. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de afdeling Bouwen en Wonen, bereikbaar op telefoonnummer (023) 5225711.

Naar boven