Logo Borsele
Voorontwerpbestemmingsplan ‘Kern Ovezande, 4e herziening, 2014’, Borsele

Burgemeester en wethouders van Borsele maken bekend dat zij voor de “Kern Ovezande, 4e herziening, 2014” een bestemmingsplan in voorbereiding hebben.

Inhoud bestemmingsplan

In het centrum van Ovezande ligt aan de Schutterstraat de ‘oude’ basisschool, welke momenteel niet meer als zodanig in gebruik is. De gemeente Borsele heeft het gebouw gedurende de verbouw van het gemeentehuis in Heinkenszand- in gebruik genomen. Het gebouw zal op termijn worden gesloopt en er zal woonbebouwing in de vorm van een appartementengebouw worden gerealiseerd. Het complex is primair bedoeld voor mensen met een ernstige psychiatrische aandoening. De woningen worden echter zodanig ingericht dat deze eventueel ook voor regulier wonen zouden kunnen worden gebruikt. Het nieuwe bestemmingsplan maakt deze ontwikkeling mogelijk.

Inzage

Vanaf 29 augustus 2013 t/m 11 september 2013 ligt het voorontwerp bestemmingsplan ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 te Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur. U kunt het voorontwerp bestemmingsplan ook inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl . Selecteer op deze website het tabblad “Bestemmingsplannen”. Vul dan in het venster “Naam” de naam van het bestemmingsplan in. De plancode van dit bestemmingsplan is: NL.IMRO.0654.BPOZ4HZ2014-0001 .

Het voorontwerp bestemmingsplan is daarnaast in te zien op de gemeentelijke website via www.borsele.nl .

Inspraak

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke inspraakreactie naar voren brengen. Deze schriftelijke inspraakreactie kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Borsele, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand.

Informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieu op (0113) 238496.

Heinkenszand, 28 augustus 2013

Naar boven