Logo Oudewater
Besluit wijziging bestemmingsplan en verlening omgevingsvergunning Hoenkoopse Buurtweg 55a te Oudewater, Oudewater

− 3421 GB Hoenkoopse Buurtweg 55a te Oudewater; wijzigen van de bestemming “Agrarisch met waarden – Landschap (AW-L)”naar “Agrarisch – Agrarisch bedrijf (A-AB)” in verband met de uitbreiding van het ter plaatse gevestigde melkvee-houderijbedrijf (27 augustus 2013).

Burgemeester en wethouders hebben besloten het bestemmingsplan “Landelijk Gebied Oudewater & Willeskop (2011)” te wijzigen en deze vergunning te verlenen.

De besluiten zijn conform de Coördinatieverordening Oudewater 2010 gecoördineerd voorbereid. Het wijzigingsbesluit (incl. wijzigingsplan) en de vergunning liggen gedurende 6 weken ter inzage bij de sector Ruimtelijke ontwikkeling, Economische zaken en Volkshuisvesting op het stadskantoor aan de Waardsedijk 219 te Oudewater. Het wijzigingsplan is ook (met identificatiecode NL.IMRO.0589.0000210313-VA01) ligt ook digitaal ter inzage via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerp hebben ingediend, kunnen gedurende bovengenoemde termijn van ter inzage legging (beroepstermijn) tegen het vastgestelde wijzigingsplan en de omgevingsvergunning beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Om te voorkomen dat het wijzigingsplan en de vergunning in werking treden, kan gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening brengt de griffier van de Raad van State griffierecht (kosten) in rekening.

Naar boven