Logo Venray
Wijzigingsplan Sparrendreef ong. (tussen 4 en 6) Oostrum, Venray

(ontwerpplan)

Burgemeester en wethouders van Venray maken, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, de ter inzage legging bekend van het ontwerp van het wijzigingsplan:

Het plangebied is gelegen aan Sparrendreef te Oostrum, op het kleinschalige bedrijventerrein Vennendreef. Het plan ziet op toepassing van de binnenplanse wijzigingsbevoegdheid in het bestemmingsplan Vennendreef om de bestemming ter plaatse om te zetten in ‘Wonen – Bedrijf’. Na de wijziging van de desbetreffende gronden zijn drie bedrijfswoningen mogelijk, met bijbehorende bedrijven.

Het ontwerpplan ligt (digitaal en op papier) van vrijdag 23 augustus tot en met donderdag 3 oktober 2013 voor een ieder ter inzage in het klantencontactcentrum gemeentehuis van Venray.

Voor de inzage adviseren we u vooraf telefonisch een afspraak te maken. De stukken liggen voor u klaar op de gewenste datum en tijdstip. Er is dan ook iemand beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het klantencontactcenter Venray via telefoonnummer 0478-523333.

Binnen de genoemde termijn is het ontwerp bestemmingsplan en de hier bijbehorende stukken daarnaast beschikbaar gesteld en verbeeld op www.venray.nl > Actueel > Stukken ter inzage. Hier vindt u de directe links naar de bestanden.

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden een gemotiveerde schriftelijke zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 500, 5800 AM Venray. Op verzoek kunt u ook een mondelinge zienswijze indienen, waarbij u de gelegenheid krijgt over het ontwerpbesluit van gedachten te wisselen. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de afdeling Publieksdiensten. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven