Logo Midden-Delfland
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Zijdekade 1 en 3’, Midden-Delfland

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maakt bekend dat, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, het ontwerpbestemmingsplan "Zijdekade 1 en 3" (met het planidentificatienummer NL.IMRO.1842.bp13BG01-on01 ), inclusief bijlagen en inclusief ontheffingsverzoek en verleende ontheffing van de verordening ruimte inzake de molenbiotoop met ingang van vrijdag 23 augustus 2013 gedurende zes weken tijdens kantooruren voor een ieder ter inzage ligt bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden. Het ontwerp bestaat uit een toelichting, regels en een verbeelding (plankaart).

Genoemde documenten zijn tijdens de termijn van terinzagelegging ook digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl . Op deze website selecteert u het tabblad "bestemmingsplannen", waarna u de mogelijkheid heeft om het ontwerpbestemmingsplan op te roepen op het scherm, bijvoorbeeld door de naam van het plan in te typen of te zoomen op de kaart. Het ontwerp bestemmingsplan en de bijbehorende bijlagen zijn als PDF te raadplegen op de website van de gemeente: www.middendelfland.nl > rubriek Bestuur & Beleid > Actueel > Stukken ter inzage.

Op het perceel Zijdekade 1 te Schipluiden zijn op dit moment glasopstanden en bijbehorende (bedrijfs)bebouwing aanwezig. In het kader van de 'ruimte voor ruimte' regeling zal het aanwezige kassencomplex op de locatie gesloopt worden en daarvoor in de plaats wordt een nieuwe woning beoogd. Het vigerende bestemmingsplan staat de voorgenomen ontwikkeling niet toe. Het bestemmingsplan "Zijdekade 1 en 3" is opgesteld om de nieuwbouw planologisch mogelijk te maken.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan door een ieder mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze naar voren worden gebracht bij het college van burgemeester en wethouders van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan Zijdekade 1 en 3”. Voor mondelinge reacties kan men terecht via het telefoonnummer (015) 3804111, team kernopgaven.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen. Maak daarbij gebruik van het zienswijzenformulier. Dit formulier is te vinden op de gemeentelijke website onder rubriek Bestuur & Beleid > Digitaal Loket > Formulieren. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de exacte voorwaarden.

Schipluiden, 22 augustus 2013

Naar boven