Logo Nuth
Vaststelling bestemmingsplan ‘Kern Schimmert’, Nuth

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maakt de raad van de gemeente Nuth bekend dat deze in haar vergadering op 18 juni 2013 het bestemmingsplan "Kern Schimmert" heeft vastgesteld.

Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan Kern Schimmert is dit bestemmingsplan gewijzigd vastgesteld. De wijzigingen staan in het zienswijzenverslag en de ambtshalve wijzigingen die in het vastgestelde bestemmingsplan zijn opgenomen.

Het vastgestelde bestemmingsplan "Kern Schimmert" en de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken met ingang van donderdag 22 augustus 2013 voor een ieder ter inzage. U kunt het bestemmingsplan inzien in het gemeentehuis, Klant Contact Centrum, Deweverplein 1 te Nuth. Openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur en op donderdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur. Tevens is het bestemmingsplan Kern Schimmert in te zien via een link op onze website www.nuth.nl en/of direct op www.ruimtelijkeplannen.nl, het identificatienummer is NL.IMRO.0951.BPkernschimmert-VA25.

Volgens artikel 8.3 van de Wet ruimtelijke ordening kan gedurende deze termijn beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door:

  • iedereen die tijdig zijn of haar zienswijze tegen het eerdere ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt

  • iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het voorgaande ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken

  • iedere belanghebbende, voor zover het beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestemmingsplan heeft aangebracht in het plan.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20 019, 2500 EA ‘s-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking, voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist. Aan de indiening van zowel een beroepschrift als een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw N. Sijstermans van de afdeling Ruimte & Samenleving via telefoonnummer 045-5659100.

Nuth, 22 augustus 2013.

Burgemeester en Wethouders van Nuth De secretaris, H.M.J. van Mierlo

de burgemeester, D.H. Schmalschläger

Naar boven