Logo Dronten
Ontwerp bestemmingsplan ‘Dronten – Heuvelpark (2015)’, Dronten

Het college van Dronten maakt bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Dronten – Heuvelpark (2015)’ ter inzage ligt. Het ontwerp bestemmingsplan bestaat uit het gebied omsloten door De Helling, De Noord, en Het Gangboord. Het bestemmingsplan vervangt het nu geldende bestemmingsplan en maakt de ontwikkeling van 5-tal appartementengebouwen mogelijk. Voor het overige gebied wordt de bestaande situatie vastgelegd.

Dit plan is gewijzigd in vergelijking met het vorige plan. Het bouwblok van het appartementengebouw aan de Noord is met 5 meter vergroot en de straat de Noord is in zijn geheel meegenomen in plaats van tot de paralelweg.

U kunt de betreffende stukken van 22 augustus 2012 tot en met 3 oktober 2013 tijdens openingstijden inzien bij:

  • de publieksbalie van het gemeentehuis;

  • de openbare bibliotheek te Dronten.

Het gehele plan is ook beschikbaar op:

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kunt u een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Dronten, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC Dronten. U kunt geen zienswijze per e-mail indienen. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. Dit kan door een afspraak te maken met mw. Van den Heuvel, via tel. (0321) 388283.

De gemeenteraad dient binnen twaalf weken na afloop van de inzagetermijn een besluit te nemen tot vaststelling van het plan.

Dronten, 21 augustus 2013

Het college van Dronten, R. Kool, secretaris.

A.B.L. de Jonge, burgemeester.

Naar boven