Logo Uithoorn
Ontwerpbestemmingsplan ‘Drechtdijk 113’, Uithoorn

Burgemeester en wethouders van Uithoorn maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Drechtdijk 113” met ingang van vrijdag 23 augustus 2013 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Toelichting

Op 10 april 2013 hebben burgemeester en wethouders een ruimte voor ruimte overeenkomst gesloten met de eigenaar van het perceel Drechtdijk 113. Kern van deze overeenkomst is dat alle opstallen van het bestaande glastuinbouwbedrijf aan de Drechtdijk 113 worden gesloopt. Het gehele perceel achter het woonlint wordt grasland. In het lint wordt één woning gerealiseerd.

Voorliggend voorontwerpbestemmingsplan betreft de herziening van de bestemmingen voor het te slopen glastuinbouwbedrijf en voor de bouw van een woning.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan “Drechtdijk 113” ligt vanaf vrijdag 23 augustus 2013 tot en met donderdag 3 oktober 2013 ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl.

Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage in het gemeentelijk informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis gedurende de openingstijden van het gemeentehuis, in de openbare bibliotheek, Alfons Ariënslaan 1 te Uithoorn, gedurende de openingstijden van de bibliotheek en in het dorpshuis De Quakel, gedurende de openingstijden van het dorpshuis.

Indienen zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van de gemeente Uithoorn, postbus 8, 1420 AA Uithoorn. De gemeenteraad zal met inachtneming van eventuele zienswijzen, een beslissing nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Uithoorn, 21 augustus 2013.

Naar boven