Logo Weststellingwerf
Ontwerp uitwerkingsplan Kleine vuurvlinder Wolvega, Weststellingwerf

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp uitwerkingsplan Kleine vuurvlinder vanaf 21 augustus 2013 gedurende een termijn van zes weken in het Publiekscentrum in het gemeentehuis Griffioenpark 1 te Wolvega, voor een ieder ter inzage ligt. Tevens zijn de stukken te raadplegen via de gemeentelijke website www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl

Het plan heeft betrekking op het uitwerkingsgebied Kleine vuurvlinder in de Lindewijk. De uitwerking maakt de bouw van circa 54 woningen mogelijk en bevat een wijziging ten opzichte van het vigerende plan. De wijziging voorziet in woningen met 2 bouwlagen voor alle deelgebieden. Deze regel wordt gespecificeerd c.q. verbijzonderd in de beeldkwaliteitscriteria.

Het ontwerp uitwerkingsplan Kleine vuurvlinder Wolvega ligt met ingang van donderdag 1 augustus 2013 gedurende een termijn van zes voor een ieder ter inzage. Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder (bij voorkeur) schriftelijk zijn zienswijze over het uitwerkingsplan kenbaar maken bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 60, 8470 AB Wolvega.

Wolvega, 20 augustus 2013

Naar boven