Logo Zoetermeer
Omgevingsvergunning voor de herinrichting van het parkeerterrein en de bouw van een fietsenstalling aan Bredewater 26, Zoetermeer

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer maken ingevolge artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) juncto afdeling 3.4 en 3.6 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat op 18 mei 2011 een aanvraag is ingediend voor de herinrichting van het parkeerterrein, aangevuld met de bouw van een fietsenstalling. Vanaf 1 februari 2013 gedurende zes weken, zal de ontwerp omgevingsvergunning voor het bouwplan, met bijbehorende stukken ter inzage liggen bij de Omgevingsbalie in de publiekshal van het Stadhuis.

Toelichting

In 2008 heeft Panteia te Zoetermeer op het adres Bredewater 26 te Zoetermeer het parkeerterrein heringericht. De afmetingen van de parkeerplaatsen zijn aangepast en er zijn 6 parkeerplaatsen bijgekomen. Groen is hiermee afgenomen en het percentage verharding is toegenomen. Dit is gebeurd zonder de vereiste planologische vergunning. Bij handhaving van de regelgeving bleek dat een omgevingvergunning noodzakelijk was omdat het gebruik van gronden in strijd was met het geldende bestemmingsplan.

In 2011 heeft Panteia een omgevingsvergunning aangevraagd. De aanvraag heeft tot intensief overleg geleid.

Indienen van zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar maken aan burgemeester en wethouders.

Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Zoetermeer, Postbus 15, 2700 AA Zoetermeer. Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 079.

Informatie

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie een vraag of wilt u genoemde stukken inzien, dan kunt u terecht bij de Omgevingsbalie in de publiekshal van het Stadhuis, Stadhuisplein 1, Zoetermeer.

De Omgevingsbalie is geopend dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag aansluitend tot 19.30. Voor het maken van een afspraak of een mondelinge toelichting kunt u bellen naar telefoonnummer 14 079. Deze publicatie is digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Zoetermeer: www.zoetermeer.nl. De ontwerp omgevingsvergunning met bijbehorende stukken is digitaal raadpleegbaar bij www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zoetermeer, 21 januari 2013

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer, De secretaris, H.M.M. Koek

De burgemeester, Ch.B. Aptroot.

Naar boven