Logo Vught
Ontwerpbestemmingsplan ‘Gementweg ong. en Ruidigerdreef 10’, Vught

Burgemeester en wethouders van Vught maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Gementweg ong. en Ruidigerdreef 10’ ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan omvat de verplaatsing van een agrarisch bedrijf van de Ruidigerdreef 10 naar de Gementweg ong. in het kader van HOWABO (hoogwaterproblematiek 's-Hertogenbosch). In het bestemmingsplan wordt een nieuw agrarisch bouwvlak mogelijk gemaakt wordt aan de Gementweg ong. en zal het huidige bouwvlak aan de Ruidigerdreef 10 bestemd worden tot 'Wonen – 2'. De overtollige bedrijfsbebouwing zal worden gesloopt. Daarnaast zal het nieuwe bouwvlak aan de Gementweg ong. landschappelijk ingepast worden.

Het ontwerp van het bestemmingsplan met bijlagen ligt van donderdag 22 augustus 2013 tot en met woensdag 2 oktober 2013 gedurende zes weken ter inzage bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 te Vught. U kunt de stukken ook via internet (www.vught.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl ) raadplegen, thuis of in de hal van het gemeentekantoor. Tegen betaling zijn afschriften van de ter inzage liggende stukken verkrijgbaar.

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan wordt gericht aan de gemeenteraad van Vught. Het postadres is: Postbus 10100, 5260 GA Vught. Voor het geven van een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte, mevrouw A.M.W. Schellekens, (073) 6580 689.

Naar boven