Logo Rotterdam
Omgevingsvergunning en besluit Wet geluidhinder Oranjeboomstraat 113A ter inzage, Rotterdam

Het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente Feijenoord maakt bekend dat voor het project “Oranjeboomstraat 113A” een omgevingsvergunning op basis van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) is verleend (dossiernr. OMV. 13.02.00104). De vergunning betreft het planologisch mogelijk maken van de oprichting van 44 woningen in twee blokken.

Voor dit plan is tevens een Besluit hogere waarden Wet geluidhinder genomen.

De omgevingsvergunning (met bijbehorende stukken) en het Besluit hogere waarden Wet geluidhinder, liggen van vrijdag 23 augustus 2013 tot en met vrijdag 4 oktober 2013 ter inzage bij de Stadswinkel van de deelgemeente Feijenoord, Maashaven oostzijde 230. De stukken zijn tevens digitaal te raadplegen via http://www.rotterdam.nl/omgevingsvergunning .

Tegen de verleende omgevingsvergunning en het definitieve Besluit hogere waarden kan gedurende bovengenoemde termijn, dat wil zeggen tot en met vrijdag 4 oktober 2013 beroep worden ingesteld door een belanghebbende die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit zienswijzen heeft ingebracht;

  • aantoont dat hij hiertoe redelijkerwijs niet in staat is geweest.

Het beroepschrift moet worden gezonden naar:

Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam.

Voor de behandeling van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. U kunt, indien u beroep heeft ingesteld tegen de omgevingsvergunning, tevens een verzoek om voorlopige voorziening (o.a. schorsing) indienen bij voornoemde rechtbank. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

NB: Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent, dat de belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd.

Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Naar boven