Logo Boxmeer
Wijzigingsplan Papenvoortsedijk 6A Rijkevoort, Boxmeer

OPENBARE BEKENDMAKING

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken hierbij bekend dat voor het perceel Papenvoortsedijk 6A te Rijkevoort een verzoek is ingediend om met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening het agrarische bouwblok aan de Papenvoortsedijk 6A te Rijkevoort te wijzigen naar Sport- en recreatievoorzieningen met ondersteunende grondgebonden agrarische bedrijvigheid.

Het ontwerpbesluit tot wijziging van het bestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen met ingang van 21 augustus 2013 gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer.

Het ontwerpbesluit en genoemde stukken zijn eveneens digitaal te raadplegen via www.boxmeer.nl onder Actueel/bekendmakingen/bestemmingsplannen.

Tot en met 1 oktober 2013 kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer.

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen of voor vragen of een toelichting op het ontwerpbesluit kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen.

Naar boven