Logo Waalwijk
Ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening centrumgebied Waalwijk’, gemeente Waalwijk

Zoals eerder via een vooraankondiging als bedoeld in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening over dit planvoornemen is bekendgemaakt, heeft het college van Waalwijk besloten een gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan “Centrumgebied Waalwijk” voor te bereiden, dat de planologische situatie van het gebied aan de zuidzijde van winkelcentrum De Els in overeenstemming brengt met het feitelijke gebruik als parkeerterrein/verblijfsgebied. In ieder geval de volgende kadastrale percelen zijn in de herziening betrokken: kadastraal gemeente Waalwijk, sectie D, nrs. 3065 (ged), 2581, 2580, 3264 (ged), 2428 (ged) en 3337 (ged).

Het ontwerp-bestemmingsplan “Herziening centrumgebied Waalwijk” ligt tezamen met de daarop betrekking hebbende stukken vanaf vrijdag 1 februari a.s. gedurende 6 weken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis van Waalwijk, Taxandriaweg 6 (bezoekersingang Winterdijk). Het ontwerp-bestemmingsplan is ook te raadplegen via www.waalwijk.nl/ruimtelijkeplannen. De digitale verbeelding van het plan kunt u inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl, onder IDN: NL.IMRO.0867.bpwwherz1centrumgb-ont1.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder een zienswijze over dit ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen. Dat kan schriftelijk door de zienswijze binnen genoemde periode te zenden naar de Raad van de gemeente Waalwijk, postbus 10150, 5140 GB, Waalwijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze en/of een nadere toelichting op het plan kunt u contact opnemen met de heer mr. M. de Vries via mdevries@waalwijk.nl of telefonisch via 0416- 683870.

Ook het indienen van zienswijzen per e-mailbericht is mogelijk. Een dergelijk e-mailbericht kan alleen in behandeling worden genomen als het is verstuurd naar de algemene postbus: info@waalwijk.nl en aan bepaalde voorwaarden voldoet. Deze voorwaarden zijn te vinden op http://www.waalwijk.nl/Pub/Home/Gemeente/Contact-met-de-gemeente/Voorwaarden-waar-een-e-mailbericht-aan-de-gemeente-aan-moet-voldoen.html.

Naar boven