Logo Druten
Aanmeldingsnotitie m.e.r.- beoordelingsplicht van M.L.M. Verbruggen, Schriksestraat 49 te Afferden, Druten

Besluit met betrekking tot de aanmeldingsnotitie van de heer M.L.M. Verbruggen, Schriksestraat 49, 6654 AN Afferden voor de activiteiten waarvoor conform artikel 7.17 van de Wet milieubeheer, een beoordeling van de bijzondere omstandigheden van een bedrijf en omgeving dient plaats te vinden.

Besluit:

Burgemeester en wethouders van de gemeente Druten maken bekend, dat met ingang van

donderdag 31 januari 2013 tot en met woensdag 13 maart 2013, ter inzage ligt:

in het gemeentehuis, tijdens de openingstijden bij de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (VROM), Heuvel 1 te Druten:

een beslissing met betrekking tot de bijzondere omstandigheden zoals die zijn beoordeeld voor de onderstaande locatie:

Naam en adres:

De heer M.L.M. Verbruggen, Schriksestraat 49, 6654 AN Afferden

Aanmeldingsnotitie ingekomen op:

14 december 2012

Op 14 december 2012, heeft de heer Verbruggen medegedeeld dat hij voornemens is om zijn bestaande melkveehouderij uit te breiden door onder meer een nieuwe stal te bouwen voor ondermeer 400 melkkoeien en de inrichting uit te breiden tot 561 stuks jongvee. Deze activiteit is onderworpen aan een milieueffectrapportage beoordeling ingevolge het Besluit milieu-effectrapportage 1994 jo. artikel 7.2 van de Wet milieubeheer.

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Druten heeft geoordeeld dat, gelet de omstandigheden van de gewenste activiteiten en omgeving van de inrichting, geen milieu-effect- rapportage (m.e.r.) noodzakelijk is.

Het besluit dient te worden aangemerkt als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht en is niet vatbaar voor bezwaar en beroep van derden. Dit kan in het kader van de vergunningverlening in het kader van de Wet milieubeheer aan de orde worden gesteld.

Naar boven