Logo Roermond
Voorontwerp bestemmingsplan ‘Melickerveld’, Roermond

Burgemeester en wethouders van Roermond maken bekend dat het voorontwerp bestemmingsplan ‘Melickerveld’ (NL.IMRO.0957.BP00000132-VO02 ) van 21 augustus 2013 tot en met 1 oktober 2013 voor een ieder ter inzage ligt bij publieksvoorlichting in de Stadswinkel. Tevens is het bestemmingsplan digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.roermond.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl .

  • Het bestemmingsplan omvat de juridisch-planologische regeling voor het woningbouwplan ‘Kaleidos’, bestaande uit maximaal 468 woningen. Het plangebied wordt begrensd door de N293, de Heinsbergerweg en de Ratommerweg. Tevens sluit het plangebied aan op de begraafplaats Tussen de Bergen en de bestaande bebouwing aan de Dirksbergerweg.

Ingezetenen van de gemeente en belanghebbenden kunnen gedurende bovenvermelde termijn van zes weken een inspraakreactie betreffende het voorontwerp bestemmingsplan schriftelijk kenbaar maken bij het college van B&W, Postbus 900, 6040 AX Roermond. U kunt ook mondeling uw inspraakreactie kenbaar maken, hiervoor dient u eerst een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, telefoon 0475-359 321.

Informatiebijeenkomst

Op dinsdag 27 augustus van 19.30 – 21.00 uur vindt een inloopavond plaats over het bestemmingsplan Melickerveld in de Tuinzaal van het Stadhuis te Roermond. Om 19.30 uur zal een korte toelichting worden gegeven op de Kwaliteitsatlas Kaleidos, wonen in het landschap van de Roervallei, die de basis vormt voor het bestemmingsplan. Tijdens deze avond is het bestemmingsplan in te zien en bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen en/of een schriftelijke inspraakreactie in te dienen.

Naar boven