Logo Schinnen
Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan ‘Pastoor Albertsstraat’ te Puth, Schinnen

Burgemeester en wethouders van Schinnen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 22 augustus 2013 gedurende een periode van 6 weken het ontwerp van het bestemmingsplan “Pastoor Albertsstraat” gemeente Schinnen met bijbehorende stukken voor eenieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van twee bouwkavels op een perceel aan de Pastoor Albertsstraat te Puth (naast nummer 24), kadastraal bekend als nr. 321, sectie B van de kadastrale gemeente Schinnen. Tevens voorziet dit bestemmingsplan in een verbreding van de verkeersbestemming (profielbreedte) van de Pastoor Albertsstraat en een beperkte uitbreiding van de begraafplaats gelegen aan de Pastoor Albertsstraat.

De stukken liggen ter inzage bij de gemeente Schinnen, balie 4, Scalahof 1 te Schinnen en wel op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur alsmede op woensdag van 14.00 uur tot 19.30 uur. Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl .

Gedurende bovenvermelde termijn kan eenieder tegen voornoemd ontwerpbestemmingsplan (bij voorkeur) schriftelijk zijn of haar zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Schinnen, Postbus 50, 6365 ZH Schinnen. Indien u uw zienswijze mondeling kenbaar wenst te maken kunt u hiervoor een afspraak maken met een medewerker van het team Wabo (tel. 046-4572845).

Schinnen, 21 augustus 2013

Naar boven