Logo Rheden
Ontwerpbestemmingsplan ‘Landelijk gebied, wijzigingsplan locatie Soerense Broek’, Rheden

Burgemeester en Wethouders van Rheden maken bekend dat het ontwerpbesluit met het ontwerpbestemmingsplan ‘Landelijk gebied, wijzigingsplan locatie Soerense Broek’ en de daarbij behorende stukken voor eenieder ter inzage is gelegd.

Dit plan voorziet mogelijkheden voor de ontwikkeling van het gebied Soerense Broek te Spankeren in natte natuur, waarbij de openheid van het gebied wordt gehandhaafd.

Zij kunnen van 15 augustus 2013 tot en met 25 september 2013 worden ingezien bij de balie van de afdeling Inwonerszaken in het gemeentehuis te De Steeg en in het servicecentrum aan het Ericaplein 5a te Dieren.

Het plan betreft een wijziging ex artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening van het bestemmingsplan ’Landelijk gebied’. Dat betekent dat het college van burgemeester en wethouders bevoegd is om het plan vast te stellen.

Gedurende bovenvermelde termijn kan eenieder schriftelijk (geen e-mail) zijn zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Rheden, Postbus 9110, 6994 ZJ De Steeg.

Ook bestaat de mogelijkheid om binnen dezelfde termijn mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor moet u een afspraak maken met de heer P. Zweers, telefoonnummer (026) 49 76 441.

De Steeg, 14 augustus 2013

Naar boven