Logo Weststellingwerf
Kennisgeving beschikking wabo C1000 Noordwolde, Weststellingwerf

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een omgevingsvergunning is verleend aan de C1000 de Jong Noordwolde gericht op de uitbreiding van het bedrijfsterrein van de C1000 ten behoeve van o.a. parkeervoorzieningen en een opslagloods ter plaatse van het perceel Industriestraat 16 te Noordwolde, kadastraal bekend NWD02F4888. De vergunning is afgegeven na toepassing van een procedure als bedoeld in artikel 2.12 lid 1, sub a, onder 3° Wabo (project-omgevingsvergunning).

Deze procedure schrijft de aanwezigheid van een goede ruimtelijke onderbouwing en een verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad voor. Aan beide vereisten is voldaan.

De omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken vanaf donderdag 22 augustus 2013 gedurende zes weken voor u ter inzage tot en met woensdag 2 oktober 2013. U kunt hiervoor terecht bij de publieksbalie van de gemeente Weststellingwerf, bezoekadres Griffioenpark 1, 8471 KR te Wolvega. Ook is de vergunning met bijbehorende stukken te raadplegen via de website www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen met een link naar de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl .

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij burgemeester en wethouders kenbaar maakte, beroep indienen. Beroep staat ook open voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen. Het beroep kan worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland, locatie Leeuwarden, sector Bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden. Ook kunt u digitaal beroep instellen via: http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht .

Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het besluit niet op. Hiertoe dient u bij de rechtbank een verzoek om een voorlopige voorziening in te dienen.

Naar boven