Logo Groesbeek
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘De Lubert’, Groesbeek

Burgemeester en wethouders van Groesbeek maken overeenkomstig artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat een ieder in de gelegenheid gesteld wordt om kennis te nemen van het ontwerpbestemmingsplan “De Lubert”.

Het ontwerpbestemmingsplan omvat het planologisch-juridisch kader voor de herontwikkeling van locatie De Lubert aan de Cranenburgsestraat in Groesbeek tot een voorzieningen- en recreatiecentrum in combinatie met een centrum voor psychisch herstel (CPH), met behoud van zwembad De Lubert. Het plan betreft het gehele voorzieningencomplex, dat zal bestaan uit het bestaande hoofdgebouw van Resort de Zeven Heuvelen, een nieuw te bouwen hoofdgebouw voor een hotel-woon-zorgcomplex en parkeervoorzieningen.

Het ontwerpbestemmingsplan “De Lubert” ligt conform het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening vanaf 22 augustus 2013 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage bij het Omgevingsloket, Dorpsplein 1 in Groesbeek. Het loket is op werkdagen geopend van 9.00u tot 12.00u en op maandagavond van 18.00u tot 19.00u. Daarnaast kunt u het plan digitaal raadplegen op de volgende internetpagina’s:

Verder is er op 16 september 2013 vanaf 19.30u een informatieavond over het plan in het gemeentehuis, Dorpsplein 1 in Groesbeek.

Zienswijze

Een ieder kan binnen de genoemde termijn van zes weken schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Groesbeek, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek. Het is nog niet mogelijk via internet/e-mail een zienswijze in te dienen.

Voor meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan of het indienen van een zienswijze kunt u contact opnemen met het cluster Ruimte van de afdeling Ruimte en Welzijn, tel. 024-3996111.

Naar boven