Logo Nieuwkoop
Voorgenomen Afwijking Bestemmingsplan Nieuwkoops plassengebied nabij kruising Hollandse kade / Meije te Woerdense Verlaat, Nieuwkoop

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om af te wijken van het bestemmingsplan met toepassing van:

artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) voor:

Het herstellen en beperkt uitbreiden van de bestaande composteerplaat, op het perceel Nieuwkoops plassengebied nabij kruising Hollandse kade / Meije. kadastraal bekend: gemeente Nieuwkoop, sectie G, nummer 130 (Registratienummer W-2013-0124). De afwijking van het bestemmingsplan is noodzakelijk omdat geen oppervlakteverhardingen buiten het bouwperceel zijn toegestaan.

De op het plan betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 22 augustus 2013 zes weken voor een ieder ter inzage in het Klantcontactcentrum van de gemeente Nieuwkoop (voor openingstijden en adresgegevens zie www.nieuwkoop.nl ). De ontwerpbeschikking is te bekijken / downloaden op de gemeentelijke website.

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) zijn zienswijze omtrent het verlenen van de afwijking kenbaar maken. De in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht voorgeschreven procedure is gevolgd. Op deze procedure is dan ook de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure van toepassing, aangevuld met hetgeen bepaald in paragraaf 3.1 en paragraaf 3.3 van de Wabo.

Naar boven