Logo Dalfsen
Ontwerpbestemmingsplan ‘1e herziening Buitengebied Dalfsen, Welsummerweg 16’, Dalfsen

Overeenkomstig artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening ligt vanaf 22 augustus 2013 bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen ter inzage:

  • Het ontwerp van de ‘1e herziening bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Welsummerweg 16’. Op het perceel Welsummerweg 16 in Dalfsen wordt alle landschapsontsierende bebouwing gesloopt. In ruil daarvoor mag er een extra woning worden gebouwd. Verder wordt er een klein opslag- en handelsbedrijf toegestaan in een vrijgekomen agrarische schuur.

Iedereen kan van 22 augustus 2013 tot en met 3 oktober 2013 via een brief of mondeling een zienswijze geven over het ontwerp bestemmingsplan. Een brief kunt u sturen naar de gemeenteraad van Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer T. Schemkes, tel. (0529) 48 82 23. In de zienswijze moet u aangeven over welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan uw zienswijze gaat.

Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien via de gemeentelijke website www.dalfsen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.BgemDlfshz1-on01 . De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl .

Dalfsen, 21 augustus 2013

Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

Naar boven