Logo Eemsmond
Ontwerpbestemmingsplan Uithuizen – Lauwersdwarsweg 5a, Eemsmond

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemsmond bereiden een bestemmingsplan voor dat betrekking heeft op het perceel Lauwersdwarsweg 5a in Uithuizen. Dit perceel is door de Raad van State vernietigd in het kader van een beroepsprocedure tegen het bestemmingsplan Buitengebied. Er was beroep ingediend tegen het niet opnemen van een bouwperceel voor intensieve veehouderij. Inmiddels geldt er voor het perceel geen bouwtitel. Om het perceel alsnog te voorzien van een planologische regeling, is dit bestemmingsplan opgesteld. Daarin krijgt het perceel een onbebouwde agrarische bestemming, dus zonder mogelijkheden om bebouwing te realiseren.

Ter inzage

Artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Van vrijdag 16 augustus tot en met donderdag 26 september 2013 ligt het ontwerpbestemmingsplan Uithuizen – Lauwersdwarsweg 5a ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het bestemmingsplan ook downloaden van www.eemsmond.nl .

Reacties

Tot en met 26 september 2013 kunt u via een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Dat kan schriftelijk of mondeling. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de gemeenteraad van Eemsmond, Postbus 11, 9980 AA Uithuizen. Of neem voor een mondelinge zienswijze contact op met Ria Uilenberg van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via (0595) 43 75 90.

Naar boven