Logo Haarlemmermeer
Ontwerpbestemmingsplan ‘Hoofddorp Tudorpark en omgeving’, Haarlemmermeer

Wet ruimtelijke ordening

Ontwerpbestemmingsplan ‘Hoofddorp Tudorpark en omgeving’ (artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening)

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Hoofddorp Tudorpark en omgeving’ met planidentificatie NL.IMRO.0394.BPGhfdtudorparkeno-B001 ter inzage wordt gelegd.

Het plan

In dit bestemmingsplan wordt de planologische regeling vastgelegd voor de nieuwe Hoofddorpse woonwijk Tudorpark, het recreatiegebied Toolenburgse plas en een deel van de lintbebouwing langs de Bennebroekerweg en de Hoofdweg Westzijde.

Het plangebied ligt aan de zuidzijde van de kern Hoofddorp en wordt begrensd door de Bennebroekerweg aan de zuidwestzijde, de IJweg aan de noordwestzijde, de woonbebouwing van de wijk Toolenburg aan de noordoostzijde en de Hoofdweg aan de zuidoostzijde.

2135 AA Hoofddorp

Inzien

Het ontwerpraadsbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende documenten kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente: www.haarlemmermeer.nl/ruimtelijkeordening

Voorts liggen deze stukken ter inzage in het raadhuis in Hoofddorp. Geopend maandag tot en met vrijdag van 09.00-13.00 uur. Op afspraak zijn deze dagelijks ook in te zien van 13.00-17.00 uur en op dinsdagavond van 17.00-20.00 uur. Een afspraak maakt u via 0900 – 1852.

Met ingang van 22 augustus 2013 ligt het ontwerpbesluit met bijlage gedurende zes weken ter inzage in het raadhuis in Hoofddorp.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zowel schriftelijk als mondeling naar voren brengen.

Schriftelijk kan dit door een brief te sturen aan de gemeenteraad van Haarlemmermeer, postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Mondeling kan dit in het raadhuis te Hoofddorp (zie hiervoor).

Hoofddorp, 21 augustus 2013

Naar boven