Logo Hengelo
Ontwerpbestemmingsplan – Broek Noord, Noordelijke rand en woonvelden, Hengelo

De grens van het plangebied Broek Noord, Noordelijke rand en woonvelden wordt globaal gevormd door de: Kruisspin, Reimersdennenweg, Sprinkhaan, Bijenkorf, Duizendpoot, Ratelaar en Meester Molendijkweg.

Met dit bestemmingsplan wordt aangesloten bij de eerdere planvorming in Broek Noord en wordt voorzien in de ontwikkeling van woningbouw. Eveneens zijn in dit bestemmingsplan de bestaande woningen binnen de grenzen van het plangebied ingepast.

Inzien en zienswijzen

U kunt het ontwerp bestemmingsplan en de bijbehorende stukken van 21 augustus 2013 tot en met 1 oktober 2013 op afspraak inzien bij de afdeling Vergunningen in het stadskantoor aan de Hazenweg 121 en op www.hengelo.nl/?id=NL.IMRO.0164.BP0073-0201 . Tijdens de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk, mondeling of digitaal zienswijzen indienen bij de gemeenteraad o.v.v. het zaaknummer 1005009. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met Bertien Scholten, telefoonnummer 14074. Een digitale zienswijze kunt u uitsluitend kenbaar maken via www.hengelo.nl/rozienswijze .

Naar boven