Logo Zuidhorn
Ontwerpbestemmingsplannen voor de bedrijventerreinen ‘Mokkenburg’ en ‘De Rietlanden’ ter inzage, Zuidhorn

Burgemeester en wethouders van Zuidhorn maken op grond van artikel 3.8 Wro en afdeling 3.4 Awb bekend dat de ontwerpbestemmingsplannen:

  • “Noordhorn – Bedrijventerrein Mokkenburg”

  • “Grijpskerk – Bedrijventerrein De Rietlanden”

Met bijbehorende stukken met ingang van 15 augustus 2013 voor de duur van zes weken ter inzage liggen. Op grond van artikel 3.8 Wro kan tijdens deze termijn een ieder zienswijzen naar voren brengen.

Achtergrond

Beide plannen zijn een actualisatie van de bestaande bestemmingsplannen. Het ontwerpbestemmingsplan voor het bedrijventerrein Mokkenburg voorziet daarnaast in een bouwmogelijkheid van 4 woningen (doortrekken van de lint De Gast – Langestraat) en kent aan de Industrieweg een inbreidingslocatie.

De bestemmingsplannen inzien

U kunt de ontwerpbestemmingsplannen inzien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis. Op www.zuidhorn.nl/Bestemmingsplannen kunt u meer informatie over de ontwerpbestemmingsplannen vinden en de bronbestanden van de plannen downloaden. Daarnaast kunt u de plannen voor het bedrijventerrein Mokkenburg en De Rietlanden raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl . Het identificatienummer van het bestemmingsplan “Noordhorn – Bedrijventerrein Mokkenburg” is NL.IMRO.0056.BPMO12BEHE1-OW01 . Het identificatienummer van het bestemmingsplan “Grijpskerk – Bedrijventerrein De Rietlanden” is NL.IMRO.0056.BPRI12BEHE1-OW01 .

Indienen zienswijzen

Tot en met 25 september 2013 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijzen op de ontwerpbestemmingsplannen kenbaar maken aan de gemeenteraad van Zuidhorn. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan: de gemeenteraad van Zuidhorn, Postbus 3, 9800 AA Zuidhorn. U kunt uw zienswijze ook zenden naar: reacties-wro@zuidhorn.nl, o.v.v. zienswijze ontwerpbestemmingsplan “Noordhorn – Bedrijventerrein Mokkenburg” of “Grijpskerk – Bedrijventerrein De Rietlanden”.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze, moet u telefonisch een afspraak maken met de behandelend ambtenaar. Hij is telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer (0594) 508 884. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van de bestemmingsplannen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte en Welzijn: (0594) 508 884.

Zuidhorn, 14 augustus 2013

Burgemeester en wethouders van Zuidhorn

Naar boven