Logo Rucphen
Ontwerpbestemmingsplannen ‘Verlengde Vosdonkseweg’ en ‘Verlengde Helakkerstraat’, Rucphen

Omleiding Rucphen – Sprundel – St. Willebrord

Burgemeester en wethouders van Rucphen maken ingevolge het bepaalde in de artikelen 3.8 en 6.14 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat de ontwerpbestemmingsplannen “Verlengde Vosdonkseweg” te St. Willebrord en “Verlengde Helakkerstraat te Rucphen” ter inzage liggen.

Korte inhoud

De ontwerpbestemmingsplannen betreffen het juridisch planologisch mogelijk maken van de aanleg van het verlengde van de Vosdonkseweg te St. Willebrord en de aanleg van het verlengde van de Helakkerstraat te Rucphen.

Terinzagelegging

De ontwerpbestemmingsplannen met de hierbij behorende stukken liggen met ingang van 16 augustus 2013 gedurende een termijn van zes weken tijdens openingstijden ter inzage in het Dienstverleningscentrum (gemeentehuis) aan Binnentuin 1 te Rucphen.

De ontwerpbestemmingsplannen zijn ook raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl . (NL.IMRO.0840.2584K0011-ON01 en NL.IMRO.0840.2581B0018-ON01 ).

Informatieavond

Tijdens de genoemde periode van 6 weken zal er een informatieavond worden georganiseerd. Datum, tijd en locatie zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

Zienswijze

Gedurende bovenstaande termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over de ontwerpbestemmingsplannen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Rucphen, Postbus 9, 4715 ZG Rucphen. Degene die een mondelinge zienswijze wil geven, kan dat doen na het maken van een afspraak (tel. 0165-349762/ 0165-349760).

Inzage

Naar boven