Logo Smallingerland
Vaststelling Bestemmingsplan Middelgeast Boornbergum, eerste wijzigingsplan fase 3, Smallingerland

Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat het wijzigingsplan 'Bestemmingsplan Middelgeast Boornbergum, eerste wijzigingsplan fase 3' op 5 augustus 2013 is vastgesteld.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de schiereilanden in het waterrijke deel van fase 3 aan de noordzijde van het plangebied Middelgeast. Bij de nadere uitwerking van de verkaveling van de wooneilanden in fase 3 is het om markttechnische redenen wenselijk gebleken om aanpassing door te voeren in het aantal woningen, de bouwvlakken en bouwmaten. Deze aanpassingen passen binnen de ambitie om bijzondere woningbouw te plegen in een waterrijk gebied en binnen de criteria voor toepassing van de wijzigingsbevoegdheid zoals beschreven in artikel 3 lid 8 onder a van bestemmingsplan 'Middelgeast, Boornbergum'.

Indien u het niet eens bent met dit besluit kunt u, als u belanghebbende bent, binnen zes weken beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd.

Alleen wanneer u tijdig zienswijzen heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit kunt u beroep instellen, tenzij u aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen in te brengen.

Het besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan treedt niet eerder in werking dan met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Ter inzage liggende stukken: 'Bestemmingsplan Middelgeast Boornbergum, eerste wijzigingsplan fase 3' met bijbehorende verbeelding en vaststellingsbesluit

Beroepstermijn: vrijdag 16 augustus 2013 tot en met donderdag 26 september 2013

Naar boven