Logo Gouda
Ter inzage legging ontwerp bestemmingsplan ‘herziening Westergouwe 1’, Gouda

Burgemeester en Wethouders van Gouda maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerp bestemmingsplan ‘herziening Westergouwe 1’ ter inzage zullen leggen. Het plangebied omvat een groot deel van het eerste deelgebied van Westergouwe en maakt een aantal aanpassingen in het stedenbouwkundig plan mogelijk. De planaanpassingen betreffen het vergroten van twee wooneilanden, het mogelijk maken van meer laagbouw in plaats van hoogbouw op het eerste wooneiland, en het verleggen van de hoofdontsluitingsweg en een hoofdwatergang in het deelgebied Tuinen 3.

Het ontwerp bestemmingsplan ‘herziening Westergouwe 1’ ligt van 15 augustus 2013 tot en met 25 september voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

Het plan heeft het volgende kenmerk: NL.IMRO.0513.1101BPHerzWG1-OB01. Kijk voor meer informatie op www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen.

Gedurende bovengenoemde termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken over het ontwerp bestemmingsplan Westergouwe 1. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeenteraad van Gouda, t.a.v. afdeling Ruimtelijk beleid en advies, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de heer B. Grisnich, telefoonnummer 0182-588963 of mail beschier.grisnich@gouda.nl

Gouda, 14 augustus 2013

Naar boven