Logo Gouda
Terinzagelegging ontwerpuitwerkingsplan ‘1 Westergouwe I’, Gouda

Burgemeester en Wethouders van Gouda maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerp uitwerkingsplan “1 Westergouwe I” ter inzage zullen leggen. Het plan is de eerste uitwerking van het bestemmingsplan Westergouwe. Het plan legt voor een deel van het eerste en tweede wooneiland de bouwmogelijkheden voor woningen vast, inclusief de belangrijkste elementen van de openbare ruimte.

Het ontwerp uitwerkingsplan “1 Westergouwe I” ligt van 15 augustus 2013 tot en met 25 september voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

Het plan heeft het volgende kenmerk: NL.IMRO.0513.1103UP1WG1-OB01. Kijk voor meer informatie op www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen.

Gedurende bovengenoemde termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken over het ontwerp uitwerkingsplan “1 Westergouwe I”. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Gouda, t.a.v. de afdeling Ruimtelijk beleid en advies, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de heer B. Grisnich, telefoonnummer 0182-588963 of mail beschier.grisnich@gouda.nl

Gouda, 14 augustus 2013

Naar boven