Logo Pekela
Verlening omgevingsvergunning voor het bouwen van een jeugd- en jongerencentrum nabij sporthal De Spil in Nieuwe Pekela, Pekela

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Burgemeester en wethouders van Pekela maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor:

  • Het bouwen van een jeugd- en jongerencentrum nabij sporthal De Spil in Nieuwe Pekela.

Wij zijn voornemens om in afwijking van het bestemmingsplan ‘Nieuwe Pekela’ medewerking te verlenen aan het plan met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a onder 3˚ van de Wabo. Voordat wij tot verlening van de omgevingsvergunning overgaan, bieden wij een ieder gedurende het ter inzage liggen van de stukken de gelegenheid een zienswijze in te dienen.

De ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 15 augustus 2013 t/m 26 september 2013 ter inzage op het gemeentehuis in Oude Pekela. Gedurende deze termijn kan door belanghebbenden bij voorkeur schriftelijk zijn of haar zienswijze tegen dit ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de gemeente.

Naar boven