Logo Maastricht
Vooraankondiging bestemmingsplan ‘hoogspanningskabels Limmel’, Maastricht

Bekendmaking

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Maastricht kennis dat zij een bestemmingsplan voorbereiden ten behoeve het ondergronds brengen van de hoogspanningslijnen in Limmel.

Gebiedsaanduiding

De hoogspanningskabels betreffen de kabeltracés Schoonbron-Limmel en Graetheide-Limmel, gelegen tussen het hoogspanningsstation in Limmel en de zijtak van het spoor richting de Beatrixhaven te Maastricht.

Inhoud

De hoogspanningslijnen worden ondergronds gebracht waarmee de infrastructurele barrières tussen Limmel en Nazareth worden weggenomen.

Geen mogelijkheid tot indienen zienswijzen

Op dit moment zal geen gelegenheid worden geboden tot het indienen van zienswijzen en zullen er evenmin op het plan betrekking hebbende stukken ter inzage worden gelegd. Onafhankelijke instanties zijn reeds benaderd en tot 18 februari 2013 in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen.

Gelegenheid tot het inzien van het plan met de daarbij behorende stukken, alsmede de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen zal worden geboden gedurende de termijn van ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan. De kennisgeving van de ter inzage legging van het ontwerp-bestemmingsplan wordt vooraf gepubliceerd in de Ster, de Staatscourant en op www.maastricht.nl

Maastricht, 1 februari 2013.

Burgemeester en wethouders van Maastricht, De Secretaris, P.J. Buijtels

De Burgemeester, O. Hoes

Naar boven