Logo Wijchen
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Alverna, Veenseweg 17’, Wijchen

Burgemeester en wethouders van Wijchen maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 10 mei 2012 het bestemmingsplan “Bestemmingsplan Alverna, Veenseweg 17” heeft vastgesteld. Het plan voorziet in de uitbreiding met 640 m2 van de boulehal van Pétanquevereniging Le Chateau op het perceel aan de Veenseweg 17 in Wijchen.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 15 augustus 2013 voor een ieder gedurende zes weken bij de consulenten Bouwen en Leefomgeving in het gemeentekantoor ter inzage. De openingstijden zijn op werkdagen van 8.30 -12.30 uur. Op woensdagavond kunt u de stukken van 17.00 – 19.30 uur inzien bij het Informatiecentrum. Er is dan geen vakinhoudelijke deskundigheid aanwezig. Op afspraak kunt u ook 's middags stukken inzien. Het plan is ook digitaal beschikbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl . Het identificatienummer is: NL.IMRO.0296.ALVVEENSEWEG17-DFBP .

Beroep

Gedurende deze termijn kan tegen het vaststellingsbesluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Dit beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die zich tijdig met zienswijzen tot de raad hebben gewend en door belanghebbenden die aantonen daar redelijkerwijs niet toe in staat zijn geweest. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn.

Voorlopige voorziening

Beroep heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat, indien u wilt voorkomen dat het bestemmingsplan na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, u de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak kunt verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Indien binnen de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van Raad van State is ingediend, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Wijchen, 14 augustus 2013

Burgemeester en wethouders van Wijchen J.Th.C.M. Verheijen, burgemeester

J.W.M. van der Knaap, secretaris

Naar boven