Logo Rotterdam
Vaststelling wijzigingsplan bestemmingsplan ‘Blijdorp-Bergpolder’ i.v.m. geluidsscherm A20, Rotterdam

Het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente Noord maakt bekend dat zij bij besluit van 6 augustus 2013 het wijzigingsplan bestemmingsplan ‘’Blijdorp-Bergpolder’’ i.v.m. het geluidscherm A20 ongewijzigd heeft vastgesteld. Met het vastgestelde wijzigingsplan wordt, ter hoogte van Schieplein, de bestemming ‘’Autosnelweg’’ maximaal 10 meter verbreed om voorzieningen ten behoeve van het wegverkeer binnen een groter vlak mogelijk te maken.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt, met bijbehorende stukken, van vrijdag 16 augustus 2013 tot en met vrijdag 27 september 2013 ter inzage bij de Stadswinkel van de deelgemeente Noord, Eudokiaplein 35, 3000 BR te Rotterdam.

Het wijzigingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website http://www.rotterdam.nl/bestemmingsplannen .

Tegen het vastgestelde wijzigingsplan kan van 17 augustus tot en met 27 september 2013 beroep worden ingesteld door belanghebbenden die

  • tijdig tegen het ontwerpwijzigingsplan zienswijzen heeft ingebracht;

  • aantoont dat hij hiertoe redelijkerwijs niet in staat is geweest.

Het beroepschrift moet schriftelijk worden gericht aan:

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. U kunt, indien u beroep heeft ingesteld

tevens een verzoek om voorlopige voorziening (o.a. schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend dan treedt het wijzigingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

Rotterdam, 6 augustus 2013

Dagelijks bestuur voornoemd

Naar boven