Logo Duiven
Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Nieuweling, eerste herziening’, Duiven

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend dat met ingang van donderdag 15 augustus 2013 gedurende zes weken ter inzage ligt:

  • het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein De Nieuweling, eerste herziening, Duiven.

Bestemmingsplan Bedrijventerrein De Nieuweling, eerste herziening, Duiven

Bedrijventerrein De Nieuweling sluit staan aan op bedrijventerrein ’t Holland en ligt ten noorden van de spoorlijn Arnhem – Zevenaar / Winterswijk. Aan de oostzijde is de Heiliglandsestraat gelegen en aan de noordkant sluit het gebied aan op woonwijk De Nieuweling.

Het bestemmingsplan Bedrijventerrein De Nieuweling, eerste herziening, Duiven maakt nieuwe ontwikkelingen mogelijk. In het deelgebied ten noorden van de ontsluitingsweg (Spoorallee-Noord) wordt, naast bedrijfswoningen, ook de vestiging van bedrijven in de laagste milieucategorie mogelijk gemaakt (cat. 1). In het deelgebied ‘Parkgebied’ zijn het bebouwingsvlak en de bouwhoogte verruimd. De gemeente verwacht hiermee tegemoet te komen aan de wensen van ondernemers, die zich hier willen vestigen.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 15 augustus 2013 tot en met woensdag 25 september 2013 voor iedereen ter inzage bij de Servicebalie, Kastanjelaan 3 te Duiven. Dit loket is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Daarnaast is het bestemmingsplan te lezen op de gemeentelijke website, http://0226.roview.net .

Zienswijze

Gedurende de genoemde periode van zes weken kan iedereen schriftelijk een zienswijze indienen gericht aan de gemeenteraad van Duiven, Postbus 6, 6920 AA Duiven. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, de heer Patrick Sessink.

Meer informatie

Voor meer informatie over het bestemmingsplan Bedrijventerrein De Nieuweling, eerste herziening, Duiven kunt u ook terecht op www.duiven.nl .

Voor inzage van de stukken buiten openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken met de heer Patrick Sessink. Hij is telefonisch bereikbaar via doorkiesnummer (0316) 279 388.

Naar boven