Logo Venlo
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Trade Port West aanvulling’, Venlo

De gemeenteraad heeft op 26 juni 2013 het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Trade Port West aanvulling’, identificatienummer NL.IMRO.0983.BP201218TPWAANVUL-VA01 , gewijzigd vastgesteld. Dit bestemmingsplan is opgesteld in het kader van het actualisatieproject bestemmingsplannen en betreft overwegend een conserverend bestemmingsplan. Het plangebied wordt globaal begrensd door de A67 in het noorden, de Eindhovenseweg in het zuiden, het bedrijventerrein Trade Port West ten oosten en westen.

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 15 augustus 2013 voor eenieder gedurende zes weken ter inzage in de Stadswinkel Venlo. Het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook terug te vinden op de gemeentelijke website www.venlo.nl , in de rubriek Wonen en Milieu, onder bestemmingsplannen. Het digitale plan kan worden geraadpleegd op www.ruimtelijkeplannen.nl .

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan kan gedurende de inzagetermijn beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt, alsmede door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te hebben gemaakt. Voorts kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen de wijzigingen die door de gemeenteraad in het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht. Beroep kan worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20091, 2500 EA Den Haag of via https://digitaalloket.raadvanstate.nl .

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de inzagetermijn. Het instellen van beroep schort de werking van het plan niet op. Indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vastgestelde bestemmingsplan opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Venlo, 14 augustus 2013

Burgemeester en wethouders van Venlo

Naar boven