Logo Breda
Bestemmingsplan ‘Park de Bavelse Berg’ vastgesteld, Breda

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat de raad op 20 juni 2013 het bestemmingsplan Park de Bavelse Berg (NL.IMRO.0758.BP2013054001-0401 ) heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid tot de aanleg van een evenementenzone met bijbehorende voorzieningen, een bedrijventerrein en in de ontwikkeling van de voormalige afvalberging Bavel / Dorst.

Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door het bedrijventerrein Hoogeind, aan de westzijde door de A27 en aan de zuid- en oostzijde door het buitengebied van Bavel.

Het milieueffectrapport Park de Bavelse Berg, de actualisatie notitie MER en de passende beoordeling liggen eveneens ter inzage. Daarin is alle milieuinformatie, benodigd voor het opstellen van het ontwerpbestemmingsplan, opgenomen.

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan op onderdelen gewijzigd vastgesteld. Deze wijzigingen zijn in het raadsbesluit vastgelegd.

Ter inzage

Bovengenoemd plan met bijlagen ligt van 15 augustus 2013 tot en met 25 september 2013 ter inzage. Bovengenoemd plan met bijlagen is te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl , via ‘Wonen Wijken en Vervoer’> ‘Ruimtelijke Plannen’> en bij de Infobalie in het Stadskantoor

Beroep

Binnen bovengenoemde terinzagetermijn is het voor belanghebbenden mogelijk schriftelijk beroep in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet. Tevens kunt u tegen het besluit een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak.

Breda, 14 augustus 2013

Burgemeester en wethouders voornoemd, P.A.C.M. van der Velden, burgemeester.

R.J.P. Meulenbroek, secretaris.

Naar boven