Logo Eemsmond
Vaststelling bestemmingsplan Tilweg 2 Roodeschool, Eemsmond

Op donderdag 6 juni 2013 heeft de raad van de gemeente Eemsmond het bestemmingsplan Tilweg 2 te Roodeschool vastgesteld. Met dit bestemmingsplan is de detailhandelsbestemming vervangen door een woonbestemming.

Ter inzage

Van vrijdag 9 augustus tot en met donderdag 19 september 2013 liggen het bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad en de bijbehorende stukken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het bestemmingsplan ook downloaden via www.eemsmond.nl.

In werking

Het bestemmingsplan Tilweg 2 te Roodeschool treedt in werking op vrijdag 20 september 2013.

Beroep

Bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag kunt u tot en met donderdag 19 september 2013 beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan:

  • als u in een eerdere fase tijdig uw zienswijze op het ontwerp van het bestemmingsplan heeft ingediend bij de gemeenteraad;

  • als u belanghebbende bent en kunt aantonen dat u niet in staat bent geweest tijdig te reageren op het ontwerp;

Voorlopige voorziening

Als u beroep instelt, kunt u tegelijkertijd om een voorlopige voorziening verzoeken bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Met een voorlopige voorziening vraagt u om de werking van het bestemmingsplan uit te stellen tot het moment dat op uw beroep is beslist.

Naar boven