Logo Veere
Ontwerp-omgevingsvergunning Nehalenniaweg 20, Domburg, Veere

  • Domburg Nehalenniaweg 20, het verbouwen van een watertoren naar één woning (Rijksmonument)

Wij zijn voornemens om met toepassing van de uitgebreide buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° Wabo een omgevingsvergunning te verlenen voor de functiewijziging en bouw van één twee woning in de watertoren, Nehalenniaweg 20 te Domburg.

De aanvraag met de daarbij behorende stukken en de ontwerp-omgevingsvergunning liggen samen met de verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad van 31 januari 2013 t/m 13 februari 2013 ter inzage. Tijdens deze termijn kan een ieder een mondelinge of schriftelijke zienswijze indienen bij het college. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met Karin Rewijk-Labruyere, tel 0118-555228. Wij maken u erop attent dat u pas beroep kunt indienen tegen het definitieve besluit. Dit kan alleen als u tegen het ontwerpbesluit een zienswijze heeft ingediend en belanghebbende bent.

Gedurende de termijn van inzage is het plan in te zien op het gemeentehuis en op de website www.veere.nl onder ‘Loket – visie en beleid – bestemmingsplannen – Domburg’.

Het digitale ruimtelijke plan is vanaf 31 januari 2013 beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl en is te vinden onder plannummer NL.IMRO.0717.0047PBWaterDbg-OW01

Domburg, 30 januari 2013

Burgemeester en wethouders van Veere De secretaris, R.S.M. Heintjes

De burgemeester, R.J. van der Zwaag

Naar boven